La Pasta Veloce har tagit fram en ny produktlinje med färska färdigmaträtter. Idén om att sälja färdigmaträtter via matbutiker har funnits en längre tid i företaget och nu kom möjligheten att låta idén bli till verklighet. Först ut var MM ICA Kvantum i Skene som ligger ett stenkast bort från La Pasta Veloces produktionskök, samt ICA Kvantum i Landvetter.

- Lanseringen gick mycket bra och vi sålde högt över förväntan. Det känns väldigt roligt att äntligen få vara igång, säger Anton Zangerl, delägare till La Pasta Veloce

Sortimentet kommer till en början att vara klassiker såsom Pasta Carbonara, Pasta Bolognese , Pasta Pesto mfl. Men fler pastarätter och även Risotto kommer att adderas allteftersom vi lär känna kunderna och vad de efterfrågar.

Unikt med produkten är att pastan är färsk, tillverkad i vårt eget kök. Vi lagar all mat själva från grunden, allt lagas färskt och vi använder inga tillsatser. Mycket av råvarorna importerar vi själva, noggrant utvalt i Italien. Mjölken i Carbonarasåsen köper vi från den närliggande bondgården Kronogården i Björketorp.

Kommande sortiment kommer att innehålla lyxigare produkter såsom Pasta Frutti di Mare, vår Pasta Maestro, en oxfilépasta med champinjonsås och en Scampipasta med medelhavssmaker. Vi erbjuder även färskpastasallader för lösvikt till butikers delikatessavdelningar.

Produkterna lämpar sig, utöver matbutiker, för flera olika försäljningsställen såsom kiosker, bensinmackar, företagsmatsalar, bistro, servicebutiker, caféer etc. 

Den nya produktlinjen är en mycket lyckad lansering som har kommit för att stanna.

© 2020