Hälsokostföretaget Puhdistamo är idag ledande inom superfood- och kosttillskott i Finland, med ett stort utbud av hälsogivande produkter. Med kvalitet som riktmärke har de vunnit ett antal priser inom hälsobranschen för sina produkter, såsom sitt Kollagen pulver, Trippel Magnesium, Chagapulver och Elektrolyter. Nu lanseras produkterna i Sverige under namnet Pureness.

Kvalitet, innovation och välbefinnande har alltid stått i fokus när det gäller utvecklingen av nya produkter för Pureness. ”Den som testar våra produkter ska verkligen känna skillnaden.” säger Pureness marknadschef Jenna Karlsson. "Högsta kvalitet är grundpelaren i alla produkter. Vi vill förändra hur samhället ser på wellbeing-kulturen, genom att vara ett ledande exempel på hur högre kvalitet kan ge ökad hälsa. Många produkter som idag anses som hälsosamma är ibland inte lika bra som de framstår, när man ser till det faktiska innehållet."

Med noggrant utvalda och kvalitetstestade produkter vill Pureness nu höja standarden i branschen. Många råvaror testas även i oberoende laboratorier mot mögel och tungmetaller för att säkerhetsställa att bara det bästa når konsumenten.

I Sverige finns produkterna sedan tidigare på finskstartade Happy Food Store, som har haft ett starkt samarbete med företaget sedan start. Happy Food Store har i dagsläget två butiker i centrala Stockholm samt en webbshop. Efter den officiella svenska lanseringen kommer produkterna också gå att hitta på online-baserade butiker, hälsokostbutiker och dagligvaruhandel runt om i landet.

© 2020